Sunday, March 17, 2013

Cheras Vapor E-Liquid



Salam semua, lama gile x update sini, semenjak Tasty Vapor dah xboleh bawak masuk msia, kawe pernah bawak masuk berjaya, tp bulan lepas punya sangkut, ribu jugak la rugi sbb xleh kawtim dah, ikut maklumat yang diterima, liquid dari Tasty Vapor berada dlm senarai pertama untuk dirampas, jadi bg mereka yang tengah berfikir utk order tu, boleh try fikir 2-3 kali, jika nasib lepas alhamdulilah, jika nasib x... tanggung lah rugi..

Sbnrnya bukan kastam yang akan rampas liquid tu, tapi KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia), selepas brg diterima kastam, kastam xde kuasa untuk lepaskan liquid kecuali dengan surat kuasa KKM, jadi kenala bawak liquid tu ke Lab KKM untuk ditest yang konfirm akan kenalpasti nikotin (jika ada) walaupun xde nikotin, kemungkinan besar juga x lepas sbb ada nama "Tasty Vapor), bila KKM dah test barang tu dengar cerita mereka akan tahan dan tak akan pulang balik...

Jadi alternatifnya sekarang, org msia kena mula mereka cipta eliquid2 mengikut taste msia sendiri (gwe berani komen, liquid US x semestinya sedap wpun duduk rangking no 1 di US sbb itu taste tekak mereka - bukan tekak kita, kawe taste byk dh liquid US, x lekat pun, cuma bolehla rasa) yang lekat kat kawe liquid "cheras vapor" jugak

jadi sapa nak try, nak rasa liquid "Cheras Vapor" boleh ke laman web rokokcheras.com, order disitu dan akan dipost... seriuslah terbaik... klik link dibawah utk order

http://www.rokokcheras.com/product-category/cheras-flavor/

1 comment:

  1. nak tanya..

    bahan-bahan nak cari mane ye? kat farmasi atau kedai-kedai biasa ada jual?

    aku punya mod mechanical, mula beli asap banyak berkepul2..lepas tu dah lama, asap sikit kekadang susah nak keluar..sebab ape? tank ke mechanical tu?

    tq

    ReplyDelete